Friday, June 8, 2012

Selamat Datang
ke
NEKWAN STORE
nekwanstore.blogspot.com

Dengan segala hormatnya, di jemput semua pemborong2 di seluruh Malaysia, ke Nekwan Store  di alamat 2-G-26F, Wisma Rampai, Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur. Untuk lebih mudah lagi Nekwan Store berhampiran dengan Restoran Ali Maju, di Wisma Rampai.

Nekwan Store yang membekalkan kain2 cotton kepada pemborong2, dan yang  akan memulakan perniagaan pada 17th  June 2012 Jam 1.00pm. Bagi meraikan pembukaan tersebut, pihak kami telah mengadakan penjualan pengenalan dengan mempromosi produk kain di kedai kami, selama tiga hari. Bermula dari 17/6/12 hingga 19/6/12. Pembeli dan pemborong boleh dapatkan harga terendah dari harga biasa. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kain2 corak terbaru yang berada dipasaran dengan harga yang murah!1 comment:

  1. Nekwan Store dibuka di daerah Taman Sri rampai ini adalah untuk kesenangan dan kemudahan bagi para pemborong dari megelakkan kesulitan mencari parkingan dan sukar menempatkan kenderaan untuk memuatkan barang borongan yg telah di beli Di Nekwan Store para pemborong boleh membeli dengan tenang dan senang untuk menempatkan kederaan bagi memuatkan pembelian di kereta anda.

    ReplyDelete